Главная Обратная связь

Дисциплины:

Архитектура (936)
Биология (6393)
География (744)
История (25)
Компьютеры (1497)
Кулинария (2184)
Культура (3938)
Литература (5778)
Математика (5918)
Медицина (9278)
Механика (2776)
Образование (13883)
Политика (26404)
Правоведение (321)
Психология (56518)
Религия (1833)
Социология (23400)
Спорт (2350)
Строительство (17942)
Технология (5741)
Транспорт (14634)
Физика (1043)
Философия (440)
Финансы (17336)
Химия (4931)
Экология (6055)
Экономика (9200)
Электроника (7621)






Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01



а) 0,38 ; б) –0,38 ; в) 0,26 ; г) 1,23 ; д) інша відповідь.

В .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 0,38 ; б) 0,08 ; в) 0,03 ; г) 1,07 ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 0,68 ; б) 0,38 ; в) –0,86 ; г) 2,03 ; д) інша відповідь.

А .282 Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 0,68 ; б) 1,16 ; в) 1,33 ; г) –1,23 ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 1,23 ; б) 0,31 ; в) 0,20 ; г) –0,22 ; д) інша відповідь.

В .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 0,37 ; б) –0,20 ; в) –1,38 ; г) 0,58 ; д) інша відповідь.

Г .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) –0,21 ; б) 3,27 ; в) 0,05 ; г) 0,12 ; д) інша відповідь.

В .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 0,21 ; б) 0,11 ; в) 1,26 ; г) –0,12 ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 4,02 ; б) –5,02 ; в) 3,70 ; г) 2,53 ; д) інша відповідь.

А .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 0,31 ; б) –0,26 ; в) 0,29 ; г) 1,35 ; д) інша відповідь

Д .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 21,73 ; б) 1,72 ; в) 7,15 ; г) 71,53 ; д) інша відповідь.

Г .

Обчислити визначений інтеграл з точністю до 0,01.

а) 3,51 ; б) –0,97 ; в) 5,27 ; г) 1,36 ; д) інша відповідь.

В .

 

Питання № 8

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) ; г) розбіжний ; д) інша відповідь.

А .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) розбіжний ; г) ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) розбіжний ; в) ; г) ; д) інша відповідь.

Д .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) розбіжний ; г) ; д) інша відповідь.

Г .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) розбіжний ; г) ; д) інша відповідь.

В .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) ; г) розбіжний ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) 1 ; б) розбіжний ; в) ; г) ; д) інша відповідь.



А .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) розбіжний ; в) ; г) 3 ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) ; г) розбіжний ; д) інша відповідь.

Г .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) розбіжний ; г) ; д) інша відповідь.

Г .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) розбіжний ; г) ; д) інша відповідь.

В .

302 Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність

а) 2 ; б) 1 ; в) ; г) ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) розбіжний ; в) ; г) 1 ; д) інша відповідь.

А .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) ; г) розбіжний ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) ; г) розбіжний ; д) інша відповідь.

В .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) розбіжний ; в) ; г) ; д) інша відповідь.

Г .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) розбіжний ; в) ; г) ; д) інша відповідь.

В .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) розбіжний ; в) –1 ; г) ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) розбіжний ; г) ; д) інша відповідь.

А .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) розбіжний ; б) ; в) –3 ; г) 1 ; д) інша відповідь.

Б .

Обчислити невласний інтеграл або довести його розбіжність .

а) ; б) ; в) ; г) ; д) інша відповідь.



В .


Эта страница нарушает авторские права

allrefrs.ru - 2019 год. Все права принадлежат их авторам!